Prachtige potarrangementen voor 5 euro per stuk

Nieuwe arrangementen nu verkrijgbaar bij Meko Hulsebosch! 

Onze arrangeur heeft maar liefst 14 prachtige lente arrangementen samengesteld waarmee u het voorjaar in huis en tuin haalt. Zinken schalen, stoere bakken, mooie manden en dit alles gevuld met leuke lentebloeiers zoals muscari, tête-à-têtes en nog veel meer!

Alle 14 soorten lente arrangementen nu verkrijgbaar voor maar € 5 per stuk!

Iedere dag vullen we ons assortiment aan, zodat u ruim keuze heeft. Op ons terrein aan de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom kunt u naar hartenlust uw kar vullen met het moois dat we te bieden hebben. 

Speciale aanbieding!

Deze week in de aanbieding één schaal rijkelijk gevuld met blauwe druiven PLUS één schaal met prachtige tête-à-têtes. Nu voor slechts € 7,50!

Normaal € 5,- per stuk.

Locatie & betaalmogelijkheden

Wij zijn gevestigd aan de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom. We staan op het grote parkeerterrein bij het digitale Meko-Hulsebosch bord. Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Om de richtlijnen van het RIVM te volgen vragen wij u 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het terrein is hier groot genoeg voor.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
Zaterdag 08.00-17.00 uur
Zondag 09.00-16.00 uur

Grotere aantallen afnemen?

Wilt u grotere aantallen afnemen om de zorghelden, uw medewerkers of andere mensen in het zonnetje te zetten? We maken het graag voor u klaar! Neem voor afname van grotere aantallen of meer informatie contact op met Ton van Eijk via het telefoonnummer 06 - 53 39 02 30 of stuur een e-mail naar ton@meko-hulsebosch.nl.

Graag tot ziens!

Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen? Meld u aan voor de nieuwsbrief