Even voorstellen: Ton van Eijk

Ton van Eijk is sinds augustus dit jaar aangetreden als algemeen directeur bij MKH Design, wellicht beter bekend als Meko Hulsebosch. Ton stelt zich graag aan u voor.

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat er het afgelopen jaar veel gebeurd is bij Meko-Hulsebosch. In mei 2019 werd mijn hulp gevraagd, met als doel het bedrijf te reorganiseren en het een nieuwe boost te geven.

Het zou een tijdelijke opdracht zijn, naast mijn werkzaamheden bij FBT Tuinbouw. Maar al snel werd mij duidelijk dat dit een langer proces zou worden. Een rol als algemeen directeur bij dit mooie bedrijf bleek voor mij weggelegd. Deze rol en de uitdagingen die hierbij komen kijken, ga ik met 100% enthousiasme aan.

De reorganisatie is in volle gang. We hebben mensen moeten laten gaan, maar ook nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Een jong, fris en enthousiast team staat voor u klaar om prachtige bollen- en plantenarrangement op pot samen te stellen.

Wij hebben met het nieuwe management een duidelijk doel voor ogen: leveringsbetrouwbaarheid staat hoog in het vaandel. En daarbij hoort een hoog niveau kwaliteit. Voor mij geldt: afspraak is afspraak. 

Bij een fris team en een bedrijf in bloei hoort ook een nieuwe website. We nodigen u daarom uit om een kijkje te nemen op www.mkh-design.nl en u te laten inspireren. Uiteraard vindt u op onze website slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Heeft u speciale wensen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om een arrangement op maat samen te stellen.

Wilt u persoonlijk kennismaken, dan maak ik graag een afspraak met u. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking. Nu en in de toekomst!

Tot ziens!

Ton van Eijk

Algemeen Directeur

Maak kennis met Ton van Eijk
Graag op de hoogte blijven van onze collectie?

Neem vrijblijvend contact met ons op of abonneer u op de nieuwsbrief