Paasactie

Speciaal voor de Paasdagen hebben we leuke Paasarrangementen samengesteld. Van stoere paashaasbakken tot grappige kipbakken, rijkelijk gevuld met prachtige voorjaarsbollen en plantjes.

Tot aan Pasen gaan wij in ieder geval door met de particuliere verkoop. Naast onze Paasarrangementen hebben we ook prachtige arrangementen met violen, narcissen, blauwe druifjes en hyacinten in diverse potten, schalen en manden. Voor mooie prijzen!

Aanbieding

Zo bieden we 2 zinken schalen aan voor € 10,- gevuld met prachtige violen en € 7,50 voor een rijkelijk gevulde mand. Kom gerust kijken!

Grotere aantallen afnemen?

Wilt u grotere aantallen afnemen om de zorghelden, uw medewerkers of andere mensen in het zonnetje te zetten? We maken het graag voor u klaar! Neem voor afname van grotere aantallen of meer informatie contact op met Ton van Eijk via het telefoonnummer 06 - 53 39 02 30 of stuur een e-mail naar ton@meko-hulsebosch.nl.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
Zaterdag 08.00-17.00 uur
Zondag 09.00-16.00 uur

Locatie & betaalmogelijkheden

Wij zijn gevestigd aan de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom. We staan op het grote parkeerterrein bij het digitale Meko-Hulsebosch bord. Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Om de richtlijnen van het RIVM te volgen vragen wij u 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het terrein is hier groot genoeg voor.

 

Graag tot ziens!

Meld u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven
Bent u geïnteresseerd in onze arrangementen?

Neem vrijblijvend contact met ons op