Speciale actie tijdens coronatijd

De situatie rondom Corona heeft helaas ook ons bedrijf geraakt. Daarom hebben wij een speciale actie om onze voorraad met fleurige planten toch nog een mooi thuis te geven.

Fleur uw tuin of balkon op

Maak uw tuin of balkon gezellig met deze prachtige zinken schalen en mooie manden met violen en geniet van de lente in je tuin! We hebben een prachtig assortiment van arrangementen met violen, narcissen, blauwe druifjes, hyacinten en andere voorjaarsbollen. Diverse potten, schalen en manden bieden we nu aan voor mooie prijzen. 

Diverse aanbiedingen

We hebben diverse aanbiedingen, zoals 2 zinken schalen voor € 10,- gevuld met prachtige violen en € 7,50 voor een rijkelijk gevulde mand! Kom gerust kijken!

Grote aantallen afnemen?

Wil je grotere aantallen afnemen om de zorghelden, jouw medewerkers of andere mensen in het zonnetje te zetten? We maken het graag voor je klaar! Neem voor een bestelling van grotere aantallen of meer informatie contact op met Ton van Eijk via het telefoonnummer 06 - 53 39 02 30 of stuur een e-mail naar ton@meko-hulsebosch.nl.

Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
Zaterdag 08.00-17.00 uur
Zondag 09.00-16.00 uur

Locatie & betaling

Wij zijn gevestigd aan de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom. We staan op het grote parkeerterrein bij het digitale Meko-Hulsebosch bord. Er zijn diverse betaalmogelijkheden. Om de richtlijnen van het RIVM te volgen vragen wij u 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het terrein is hier groot genoeg voor.

Graag tot ziens!

Neem contact met ons op