Ontstaan MKH Design

Meko Hulsebosch Design (MKH Design) is al jaren een bekende naam in de markt als het gaat om het leveren van bollen- en plantenarrangementen op pot. In 2004 is Meko Hulsebosch opgericht in Hillegom, midden in het hart van de Bollenstreek. Door de jaren heen is Meko groot geworden door haar grote en veelzijdige assortiment aan potarrangementen.

Tal van retailers, tuincentra, bloemisten, maar ook bouwcentra en overige winkeliers voorzien wij dagelijks van bollen- en plantenarrangementen tegen betaalbare prijzen. Dit doen we onder de naam MKH Design. De inhoud van de arrangementen hangt af van het seizoen en het evenement.

Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen houden wij ons gehele productieproces in eigen hand. Wij worden dagelijks bevoorraad met verse bollen en planten. In ons bedrijf aan de Veenenburgerlaan 73 in Hillegom hebben we grote koelcellen, eigen productiemachines, een groot magazijn met potten en ander decoratiemateriaal en diverse afdelingen die gericht zijn op het verwerken van de bollen en planten. Zo zorgen we voor een uniek, creatief assortiment van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Lees meer over onze werkwijze
Graag op de hoogte blijven van onze collectie?

Neem vrijblijvend contact met ons op of abonneer u op de nieuwsbrief