Seizoenen en thema's

Jaarrond bieden we indoor en outdoor arrangementen op pot. MKH Design onderscheidt zich door robuuste producten en een focus op kwaliteit. Dat ziet u terug in materiaalgebruik, maar ook in de inhoud van de pot.

Werkwijze

Elk arrangement wordt met zorg samengesteld. Bij het samenstellen streven we altijd naar producten die creatief en innovatief zijn en die in elk interieur passen. Het samenbrengen van in – en outdoor arrangementen is één van onze speerpunten.

Seizoenen

Samenwerken met MKH Design geeft u veel keuzevrijheid. We hanteren vier hoofdseizoenen waarin onze arrangeur zo’n 100 items per seizoen samenstelt. Een kwart van de arrangementen onderhouden we en is altijd verkrijgbaar. Het overige deel hebben we op voorraad staan tot het op is. Tijdens actieperiodes zoals Valentijn, Pasen en Moederdag zijn er extra thema-arrangementen verkrijgbaar, waardoor uw collectie altijd up-to-date is en meegaat met de trends van het moment

Arrangementen op maat

Bent u op zoek naar een bijzonder arrangement dat speciaal voor uw bedrijf geproduceerd wordt? Naast onze standaard arrangementen maken wij ook arrangementen op maat.

Lees meer over onze arrangementen op maat
Graag op de hoogte blijven van onze collectie?

Neem vrijblijvend contact met ons op of abonneer u op de nieuwsbrief